Μηχανήματα PASBO

pasbo logo1

60 ΧΡΟΝΙΑ

πρωτοπορίας στο σχεδιασμό γεωργικών μηχανημάτων

Στην αγορά για πάνω από 60 χρόνια, τα περιστρεφόμενα μηχανήματα PASBO έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις πιθανές εφαρμογές, καθώς και τις ανάγκες των χειριστών τους.
Η χρήση των περιστρεφόμενων μηχανών PASBO δεν δημιουργεί δυσκολίες σε οποιοδήποτε είδος εδάφους.

Η εταιρεία PASBO παράγει επίσης μια μεγάλη γκάμα αξεσουάρ, τα οποία μπορούν να εφαρμοστούν εύκολα και γρήγορα σε όλα τα περιστρεφόμενα μηχανήματα.Χρησιμοποιώντας αυτά τα αξεσουάρ, οι περιστροφείς μπορούν να μετατραπούν γρήγορα σε χλοοκοπτικό, αντλία κινητήρα, βαγόνι ψεκασμού, σκαπτικό πατάτας κλπ…

Όλα αυτά τα καθιστούν απαραίτητα μηχανήματα που λειτουργούν ΠΑΝΤΑ.

Τα μηχανήματα PASBO είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε τις ανάγκες σας και να σας κατευθύνουμε ώστε να επιλέξετε το κατάλληλο μηχάνημα για εσάς.

Ποιότητα

Εξειδικευμένα τεχνολογικά εργαστήρια πραγματοποιούν συνεχώς ελέγχους ποιότητας και σκληρότητας. Τα μηχανήματα συμμορφώνονται με τους ισχύοντες κανονισμούς ασφαλείας UNI EN 709 2010.

Καινοτομία

Το νέο σύστημα συμπλέκτη που κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από την εταιρεία, το καθιστά εντελώς διαφορετικό από τα άλλα μηχανήματα στην αγορά.

Σχεδίαση

Η υψηλή τεχνολογική εξειδίκευση που επιτυγχάνεται, ευνοεί τη συνεχή αναζήτηση νέων τεχνικών λύσεων που επιτρέπουν την επίτευξη υψηλότερης απόδοσης με λιγότερη προσπάθεια!

Ιστορία

Η Pasbo έχει καθιερωθεί όλα αυτά τα χρόνια χάρη στα προϊόντα που είναι κατασκευασμένα σύμφωνα με τα πιο υψηλά πρότυπα!

Υλικό

Για κάθε στοιχείο, έχει επιλεγεί το σωστό υλικό που υπαγορεύεται από την εμπειρία. Αυτό αποτελεί εγγύηση μεγαλύτερης διάρκειας ζωής του προϊόντος.

Εγγύηση

Εγγύηση και υποστήριξη σε όλα τα μηχανήματα

Item added to cart.
0 items - 0.00