Πολιτική Επιστροφών

Όλα τα προϊόντα της AgroService ελέγχονται συσκευάζονται και αποστέλλονται με ιδιαίτερη προσοχή. Η εταιρία μας φροντίζει για την υποστήριξη των προϊόντων πριν και μετά τις αγορές σας.

Για περισσότερες πληροφορίες σε ότι αφορά στην υποστήριξη των προϊόντων ακολουθήστε τις παρακάτω οδηγίες:


Όταν παραλάβετε την παραγγελία σας

Παρακαλούμε με την παραλαβή των προϊόντων να ελέγξετε το πλήθος των πακέτων με την απόδειξη του μεταφορέα, όπως και την κατάσταση τους. Σε περίπτωση παρατυπίας παρακαλώ αναφέρετέ το στον μεταφορέα, μην υπογράψετε και ενημερώστε μας άμεσα.

Κατά το άνοιγμα της συσκευασίας ελέγξτε προσεκτικά το περιεχόμενο με τα είδη του παραστατικού. Σε περίπτωση ασυμφωνίας παρακαλούμε ενημερώστε μας.


Εάν χρειαστεί να επιστρέψετε ένα προϊόν

Σε όλες τις περιπτώσεις στις οποίες με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της «AgroService» παραλάβατε λανθασμένα προϊόντα ή προϊόντα κακής και ελαττωματικής ποιότητας, μπορείτε να τα επιστρέψετε και να ζητήσετε την αντικατάσταση τους μέσα σε 5 ημέρες από την ημερομηνία παραλαβής τους.

Τα προϊόντα που προορίζονται προς επιστροφή θα πρέπει:

  • Να βρίσκονται στην αρχική κατάσταση παράδοσης, συμπεριλαμβανομένων της συσκευασίας, των οδηγιών χρήσης, περιφερειακών & αξεσουάρ.
  • Να συνοδεύονται απαραίτητα με όλα τα έγγραφα τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο αποστολής, Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής κλπ).
  • Να μην έχουν χρησιμοποιηθεί.
  • Να έχει προηγηθεί τηλεφωνική ή γραπτή επικοινωνία για την πρόθεσή σας.

Το κόστος επιστροφής των προϊόντων επιβαρύνει τον αγοραστή.

Η «AgroService» δεν ευθύνεται για τυχόν βλάβη του προϊόντος κατά τη μεταφορά του. Για τον λόγο αυτό συνιστούμε να ελέγχετε τα προϊόντα που παραλαμβάνετε.

Item added to cart.
0 items - 0.00