Τρόποι Πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και εξυπηρέτηση όσων επιθυμούν να αγοράσουν από το κατάστημά μας, διαθέτουμε τους ακόλουθους εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής:

  • Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

Αφού έχετε συνεννοηθεί μαζί μας για το ακριβές ποσό που θα περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής, εξοφλείτε την οφειλή σας σε έναν από τους λογαριασμούς που θα σας υποδείξουμε με e-mail ή τηλεφωνικά στις τράπεζες ΕΘΝΙΚΗ, ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ALPHA, EUROBANK.

Μετά την κατάθεση χρημάτων παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας, τηλεφωνικά ή στέλνοντας ένα email για να γνωστοποιήσετε ότι πραγματοποιήθηκε η κατάθεση, ώστε να αποστείλουμε την παραγγελία σας.

  • Πιστωτική κάρτα – Χρεωστική κάρτα

Εάν πληρώσετε με πιστωτικές – χρεωστικές κάρτες, τότε όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται στο περιβάλλον της τράπεζας, παρέχοντας έτσι την μέγιστη ασφάλεια. Στην περίπτωση αυτή θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας, έχοντας μαζί σας την πιστωτική – χρεωστική κάρτα και την ταυτότητά σας.

Δύναται να πληρώσετε με έως 12 δόσεις, με χρήση πιστωτικών καρτών Visa – Mastercard.

  • Με αντικαταβολή μετρητοίς

Τα προϊόντα αποστέλλονται μέσω courier ή πρακτορείων μεταφορών και εσείς πληρώνετε το ποσό την στιγμή της παραλαβής. Οι πληρωμές με αντικαταβολή επιβαρύνονται με χρέωση 2.70€.

  • Μέσω Paypal

Εάν διαθέτετε λογαριασμό στο PayPal, μπορείτε να διαλέξετε πληρωμή μέσω PayPal. Στη περίπτωση αυτή θα οδηγηθείτε στο ασφαλές περιβάλλον του PayPal, για να ολοκληρώσετε την πληρωμή σας.

Item added to cart.
0 items - 0.00